fbpx Clicky

Over Jan

Hallo, ik ben Jan Heijnen. Ik woon in Kampen, ben getrouwd en heb drie kinderen. In het dagelijks leven werk ik voor een non-profit organisatie die onder meer help met analfabetiseringsprojecten in landen in Azië.

Ook ben ik auteur, spreker en trainer.

Op mijn 22e ben ik tot geloof gekomen, Nadat ik de bewijzen voor het christendom en het atheïsme naast elkaar had gelegd.

Ik besefte dat ik niet om God heen kan. Hij bestaat. Niet alleen dat, Hij is ook een persoonlijke God die ons lief heeft.

Ik ben geen super-gelovige. Als God er niet was geweest, was ik mijn geloof al lang kwijt geweest.

Op verschillende momenten in mijn leven ben ik opnieuw gaan onderzoeken of God wel bestaat en iedere keer kwam ik tot de conclusie dat Hij er gewoon is. Daar schrijf en vertel ik over.

Dat is één van mijn passies. Mijn andere roeping is de Kerk in Nederland versterken met boeken die je geloof een boost geven of die je passie voor de Bijbel vergroten.

Als jouw geloof soms een oppepper nodig heeft, als je je thuis voelt bij iemand die niet alle antwoorden heeft, maar er wel naar zoekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Op dit moment werk ik aan een aantal boeken en een seminar. Eén boek kun je tijdelijk gratis downloaden: ‘De Bijbel in 1 Dag’, een boek dat je geloof versterkt door je in korte tijd mee te nemen door de hele Bijbel.

Interesse? Download het boek dan hier. Je ontvangt dan ook iedere maand mijn nieuwsbrief met artikelen die je geloof versterken.

Wil je het boek liever op papier? Kijk dan hier.