fbpx Clicky

Gaan we samen lezen in de Bijbel?

De Bijbel alleen lezen, is mooi, maar samen lezen heeft meerwaarde. Samen wandelen is leuker, samen zie je meer, samen komen we verder. 


Heb je de smaak te pakken en wil je doorgaan? Kies dan één van deze twee routes door de Bijbel.

Route A:

De Bijbel in 2 jaar

2 hoofdstukken per dag, 5 dagen in de week
Begeleiding via app
Verdieping bij de Bijbelteksten

Wil je voor het eerst of opnieuw de hele Bijbel lezen van begin tot eind? Volg dan deze fascinerende reis door de Bijbel in 2 jaar. Inmiddels doen al meer dan 1250 mensen mee.

Je leest gemiddeld 2 hoofdstukken per dag, 5 dagen in de week. Wil je sneller of langzamer? Dat kan ook, want je kunt altijd verder gaan waar je bent gebleven. Op die manier heb je nooit het gevoel dat je achterloopt.

Lastige, saaie teksten in de Bijbel die moeilijk te begrijpen zijn? Die zijn er zeker. Ik help je deze obstakels te overwinnen door te laten zien waarom ze erin staan en wat we hier nu nog aan hebben.

De Bijbel in 2 Jaar is voor jou als je de grote lijn van de Bijbel wilt ontdekken. Doordat we verbanden leggen tussen Oude en Nieuwe Testament komt Gods Woord op manieren tot leven die je je nu nog niet kunt voorstellen.


Route B:

Bijbellezen met Jan

1 Bijbeltekst per dag (een hoofdstuk of minder)
Lezen en luisteren via app
Binnen 1 jaar langs genres en hoogtepunten van de Bijbel

Is regelmatig lezen in de Bijbel nog wel eens lastig? Dat kan ik me voorstellen. De Bijbel is geschreven in talen die wij niet kennen in culturen die verloren zijn gegaan. Met de juiste begeleiding kan Gods Woord voor jou meer gaan leven. 

Bij dit programma leer je de Bijbel te lezen en te begrijpen. Filippenzen heb je al gehad. We gaan verder met het meesterlijke verslag van Lucas over het leven, de dood en opstanding van Jezus. Daarna vervolgen we onze reis door de Bijbel met Handelingen over de verspreiding van het Evangelie van Jezus.

Vervolgens gaan we in 40 verhalen door de hele Bijbel heen, doen we Matteüs aan, lezen we een serie gedichten in de Bijbel, en bekijken we ook de profetieën. 

Aan het eind van jaar 1 is je geloof zoveel rijker geworden, omdat je Gods Woord kunt lezen, begrijpen en geloven.

Het voordeel van dit programma is bovendien dat je kunt lezen EN luisteren naar de Bijbel en mijn toelichting.

Welke route spreekt jou het meest aan?

Bijbel in 2 jaar

2 hoofdstukken per dag
Begeleiding via app of e-mail
Verdieping bij de Bijbelteksten

Tijdelijke actieprijs

€4 per maand

Bijbellezen met Jan

1 Bijbeltekst per dag 
Lezen en luisteren via app
Genres en hoogtepunten

Tijdelijke actieprijs

€7 per maand

30 dagen garantie

Niet goed, geld terug

Veilig

Afrekenen

Privacy

Beschermd

Wat anderen vinden van deze routes

Met het hele gezin

'Deze manier van Bijbellezen is voor ons enorm verrijkend. Wij lezen en luisteren met ons hele gezin na het avond-eten. We gaan hier zeker mee door!'


Nieuwe verbanden

'Ik vind dit echt fantastisch. Ik ben de Bijbel veel beter gaan begrijpen en ontdek allerlei nieuwe verbanden tussen het Oude en Nieuwe Testament.'


Dit hou ik vol

'Jan brengt de Bijbel echt tot leven. Ik begrijp de context veel beter. Dit maakt Bijbellezen een stuk interessanter en relevanter. Ga zo door!'


'Als je de Bijbel leest met Jan, bereik je één van de grootste doelen van je leven: het lezen, begrijpen en geloven van Gods Woord. En dat op schitterende wijze.' 

Heb je nog vragen?

Welke route raad je aan?

Route A (De hele Bijbel in 2 jaar) is het meest geschikt als je eens de hele Bijbel wilt lezen. Je leest twee hoofdstukken per dag, vijf dagen per week. Route B is meer geschikt als je de Bijbel rustiger wilt lezen, bijvoorbeeld omdat je minder bekend bent met de Bijbel, of omdat je meer tijd wilt hebben om rustig te overdenken.

Waarom verschillen de kosten van de twee routes?

De Bijbel in 2 Jaar is iets goedkoper, omdat het iets meer van jezelf vraagt. Bijbellezen met Jan bied ook audio aan en kost daarom een paar euro meer.

Wat als het niet bevalt?

Geen nood. De eerste maand kun je beide routes risicovrij proberen. Wil je stoppen, dan krijg je het cursusgeld van de eerste maand gewoon terug. En daarna kun je gewoon per maand opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Gaat dit per e-mail of per app?

In principe gebruiken we de 'Huddle'-app. Deze is gemakkelijk te installeren op je telefoon of tablet. De Bijbel in 2 Jaar (route A) wordt ook per e-mail aangeboden. Geef je de voorkeur aan e-mail? Laat me dit dan weten nadat je je hebt ingeschreven. Dan zet ik je over. Bijbellezen met Jan (route B) is alleen te volgen via app of website.

Welke route kies jij?

Bijbel in 2 jaar

2 hoofdstukken per dag
Begeleiding via app of e-mail
Verdieping bij de Bijbelteksten

Tijdelijke actieprijs

€4 per maand

Bijbellezen met Jan

1 Bijbeltekst per dag 
Lezen en luisteren via app
Genres en hoogtepunten

Tijdelijke actieprijs

€7 per maand

Copyright © jan-heijnen.nl · Alle rechten voorbehouden

Page Created with OptimizePress